50 års present pappa

Fyller din pappa 50 år? Då vill vi först framföra ett stort grattis! Att hitta en uppskattad och minnesvärd 50-årspresent till din pappa kan vara ganska svårt, men vi har skannat ett stort antal e-butiker och gallrat ut (i vårt tycke) de fem bästa presenterna som man kan ge till sin käre far.

Att fylla 50 år är nog en av livets höjdpunkter eftersom man då ofta blir firad av både den äldre och yngre generationen. Barnen har kanske blivit stora och föräldrarna är gärna med på ett hörn på festen. Eftersom detta kommer bli en dag att minnas för din pappa, är vårt råd att kanske lägga ett par extra slantar för att hitta den där perfekta 50-årspresenten. Varsågod, här följer våra fem bästa presenttips!

50 års present pappa #1Brunschkryssning

Att ge bort en resa är alltid uppskattat, även de lite mindre. En brunchkryssning är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen och få uppleva den fantastiska svenska skärgården. Detta paket innefattar en tre-timmars tur i skärgården (Stockholm eller Göteborg) samt en utsökt brunchbuffe. Låt din pappa njuta av den perfekta starten på en sommardag!

50 års present pappa #2 – Folkrace

Vill du få din pappa att skrika som ett barn när han öppnar din present? Då ska du definitivt titta närmare på denna upplevelse. Att köra folkrace att inte bara spännande, adrenalinpumpande och fartfyllt – det är också barnsligt roligt. Det är många pappors dröm att få trampa gasen i botten på en gammal Volvo och sladda sig förbi konkurrenterna på banan. Upplevelsen finns på ett flertal orter i Sverige och kan köras året om.

50 års present pappa #3 – Manschettknappar

Tycker din pappa om att klä sig med stil? Gillar han coola accessoarer? Då finns det få saker som är roligare att få än dessa manschettknappar med fungerande kompasser. Nu behöver din pappa aldrig oroa sig att inte hitta vägen hem igen. Dessa manschettknappar kommer med all säkerhet bli den största snackisen på nästa finmiddag.

50 års present pappa #4 – Köra Lamborghini & Ferrari

Alla 50-åringar hade bilplanscher i sina pojkrum när de var tonåringar och de flesta hade Ferrari och Lamborghini som sina favoriter. Nu när din pappa fyller 50 år, är det inte dags för honom att få uppfylla sin tonårsdröm och provköra BÅDA dessa bilar? Vi kan lova att det kommer bli ett minne för livet för din pappa.

50 års present pappa #5 – En äkta Muurikka stekhäll

Gillar din pappa att vara ute i skog och mark? Att ta med sig en stekhäll och laga till vad skogen har att erbjuda, är definitivt svårslaget. Denna kvalitetshäll från Muurikka är en av de bästa på marknaden och din pappa förtjänar det endast det bästa, eller hur? Modellen finns i flera olika storlekar.