60 års present pappa

Börjar din pappa närma sig den stora 60-årsdagen? Behöver du specifika presenttips för pappor i den åldern? Det finns några saker man bör tänka på innan man köper denna typ av present. Det första är att tänka på att hitta någonting som din pappa inte redan har eller har gjort i sitt liv – det är ju så mycket roligare att få någonting som man inte fått tidigare. Det andra är fundera på vad som din pappa har drömt om hela sitt liv. Du är ju hans son eller dotter så du borde ha ett bra hum om vad han drömmer om att få uppleva eller att äga. Om du inte har det ännu, försök att luska ut det genom att prata med din pappa om vad han “har kvar att göra”.

Här nedan har vi samlat några sköna presenttips till alla stolta 60-åringar som inte räds för att leva livet fullt ut. Varsågod!

 

TIPS PÅ 60-ÅRSPRESENTER

60 års present pappa #1Golfutrustning

Spelar din pappa golf? Då kan vi bara gratulera! Det finns nämligen ett närmast outtömligt förråd av presenter att köpa till din golfande pappa. En golfare är oftast någon som hela tiden vill uppgradera sin golfutrustning och prylarna runt den här ädla sporten. Vi har kollat runt på olika golfshoppar på nätet och vi fastnade för denna sajt som har det mesta för den 60-årige golfaren.

60 års present pappa #2 – Provkör en Ferrari

En av de mest populära och uppskattade presenterna att både ge och få är en provkörning i en av de mest klassiska sportbilsmärkena i världen – Ferrari. Oavsett ålder är denna upplevelse något man minns med ett leende för resten av sitt liv. Att höra motorn några decimeter bakom sig, att klicka i den första växeln och sedan känna accelerationen trycka en djupt bakåt i förarsätet, gör alla pappor ung på nytt.

60 års present pappa #3 – Övernattning i “The Mirror Cube”

Om du vill ge din pappa någonting unikt på hans 60-årsdag, då vill vi varmt rekommendera en övernattning i ”The Mirror Cube” utanför Luleå. Här bor han i sin svit uppe i ståtliga tallar med en fantastisk utsikt över det majestätiska norrländska landskapet. Det kanske bästa med den här presenten är att den är för två personer.

60 års present pappa #4 – Löp/Gåband

Som 60-åring så är det viktigt att röra på sig regelbundet. Snart står pensionen för dörren och då vill man ju vara frisk och ha orken att göra alla de saker som man har drömt om att göra. Därför vill vi tipsa om att köpa ett löpband till din pappa. Med ett löpband hemma kan han få sin dagliga motion oavsett väder och till och med framför TV-nyheterna.

60 års present pappa #5 – En middag i totalt mörker

Presenttips nummer 5 är med all säkerhet någonting som din pappa inte har upplevt tidigare. Tänk dig att du äter en härligt god tre-rätters middag, men att du gör det i totalt mörker. Dina andra sinnen förstärks och du upplever maten på ett helt nytt sätt. Under middagen spelas även akustisk musik i bakgrunden för att göra upplevelsen ännu bättre.

Vi hoppas så klart att några av ovanstående presenttips på 60-årspresenter faller dig (och din pappa) i smaken. Vi kommer kontinuerligt att fylla på med fler presenttips når vi hittar upplevelser/produkter som vi tycker kvalar in på våra listor. Om du vill ha fler presenttips – kolla även in våra presenttips för 50-åringar.